هنرستان
آموزان ضعيف از لحاظ درسي به هنرستان مي رفتند با تغيير نظام آموزشي و هماهنگيهاي لازم در روند آموزش و پرورش امروزه اين رويه تغيير كرده و شناخت دانش آموزان نسبت به هنرستان و دروس عملي و تئوري آن و آينده شغلي و ادامه تحصيل در هنرستان آشنايي كامل داشته و ميل و رغبت براي ورود به هنرستان به مراتب بالاتر رفته.
تفاوت آموزش هاي تئوري و عملي در كشور؟
آموزش هاي تئوري در كشور ما بسيار قوي و پرشمار بوده كه هست و رتبه ما در دانش نظري و تئوري در جهان بسيار بالا برده و حتا در بعضي موارد جزء ۳ كشور مهم در دنيا هستيم ولي به موازات آن نتوانستيم نيروي انساني را براي كسب مهارت هاي لازم كه بتوانند اين دانش را به كار و ثروت تبديل كنند آموزش دهيم.
دانش آموزان كدام يك دبيرستان يا هنرستان را انتخاب نمايند.
دانش آموزان ز اولين مي توانيد با مشاورين تحصيلي مستقل در مدرسه خود قبل از انتخاب مشورتهاي لازم را نموده و نسبت به علاقه خود دبيرستان يا هنرستان را انتخاب كنند ثانياً از روي نمره هاي كشف شده در دروس مختلف به دانشآموزان هم انتخاب داده شده كه البته تحقيق و پرس و جو از دانش آموزان دوره هاي قبل ميتوانند بهتر و منطقي تر مسير خود را انتخاب نمايد.
حسن انتخاب نسبت به دبيرستان؟
دانش آموزان هنرستان يك سال زودتر وارد دانشگاه بازار كار ميشوندو اين دانش آموز مفهوم استقلال كشور و توسعه صنعتي را بهتر درك ميكنند دانش آموزان در آينده يك توليدكننده ميشوند نرم افزار كننده تنوع رشته هاي مختلف در هنرستان كه حدود ۴۵۴ رشته مهارتي و فني است وجود بازار كار مناسبتر براي فارغ التحصيلان اين مدارس حتي قبل از اتمام دروس .
دانش آموزان هنرستاني به علت اينكه ساعت زيادي را در كارگاه ها مشغول كار عملي و گروهي هستند داراي روحيه تعاون و همكاري فوق العاده بوده و از اعتماد به نفس بالاتري برخوردار مي باشند دانش آموزان اين مدارس قادرند با حداقل امكانات و بودجه حداكثر كارايي و درآمدزايي داشته باشند.
طبق آمار رسمي ۹۰ درصد فارغ التحصيلاناين مدارس مشغول كار بوده كه فقط ۶۰ درصد فارغ التحصيلان رشته هاي نظري مشغول كار هستند.
كار عملي در كارگاه در هنرستان ها باعث مي شود دانش آموز هنرستاني اميدوارتر به آينده شغلي خود نگاه مي كند و همواره داراي نظم و انضباط خاصي هستند دانش آموز همواره شاد و داراي روحيه بالا هستند.
برچسب: ،